Міністри Януковича виходитимуть із відпусток, щоб посвітитись на Кабміні

Середа, 8 серпня 2007, 11:06

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський піде у відпустку на час виборів після реєстрації списку Соцпартії у Центрвиборчкомі.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів перед засіданням Кабміну у середу.

Він зазначив, що є послідовним у цьому питанні й нагадав, що під час проведення акцій протесту проти указу президента про розпуск парламенту він написав заяву про відпустку за власним бажанням і "разом з іншими людьми ходив на Майдан".

"Я таким же чином вчиню, будучи міністром, після того, як буду зареєстрованим кандидатом у народні депутати. Після того, як список СПУ буде зареєстрований, я як кандидат у народні депутати напишу заяву і під час проведення агітаційної кампанії не буду виконувати обов’язки міністра", - сказав Рудьковський.

Водночас він припустив, що міністри, більшість із яких також будуть кандидатами у депутати, теж підуть у відпустки, але будуть іноді переривати їх для засідань уряду з важливих питань.

Відповідаючи на запитання, чи вийде він з коаліції у складі СПУ, КПУ і Партії регіонів, чим неодноразово погрожував спікер Олександр Мороз у разі неявки "регіоналів" на позачергову сесію парламенту, він відповів:

"Якщо подібне рішення буде ухвалено політрадою партії, я, як і всі міністри-соціалісти, підкорюся партійному рішенню".

Він також припустив, що позачергова сесія Верховної Ради може відбутися наступного тижня для того, щоб ухвалити закони, "які зупинили економічні процеси".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News