Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, як Ахметов "шурує" про неї бруд

Середа, 8 серпня 2007, 13:06

Один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє про те, що опоненти цієї політичної сили почали використовувати проти неї брудні технології.

Про це він сказав на прес-конференції у середу, продемонструвавши плакати з негативною інформацією проти лідерки БЮТ Юлії Тимошенко.

Зокрема, на одному з них було зображено косу Тимошенко у вигляді зашморгу. На іншому зображені Тимошенко і Віктор Ющенко, а між ними – підпис "Любі друзі".

"Люди не шкодують на це грошей, це робиться на дуже гарному папері. Дуже гарна поліграфія. Такі варіанти вже почали масово розповсюджуватись в регіонах", - сказав Турчинов.

"Це робиться без будь-яких фіксованих знаків, підпільно, у тіньовому режимі, величезними тиражами", - додав він.

Турчинов також повідомив, що у БЮТ "достатньо швидко встановили", де і хто виробляє такі плакати.

"Ці плакати вироблялись на вулиці Борщагівська 152б, у видавництві газети "Сегодня", яка належить відомому магнату Рінату Ахметову, який іде за списками Партії регіонів. Я не думаю, що личить такому бізнесмену займатися такими речами", - сказав він.

Турчинов також зазначив, що БЮТ вже звернувся до Генпрокуратури, МВС і СБУ з вимогою розслідувати факти появи таких плакатів.

"Поки мені невідомо, щоб вони прийшли до офісу газети "Сегодня" і попрацювали там у цьому напрямку. Мабуть, вони чекають, поки колеги зможуть видати останній наклад для розповсюдження", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...