Партія Януковича – "біла і пухнаста", а бруд "шурують" їхні вороги

Середа, 8 серпня 2007, 15:38

У Партії регіонів заявляють, що їхні опоненти застосовують нечесні передвиборчі технології.

Про це заявив керівник юридичного департаменту Центрального апарату Партії регіонів Юрій Мірошниченко, повідомляє прес-служба партії.

"Нами було зафіксовано декілька фактів порушення українського законодавства нашими опонентами. До прикладу, це і розповсюдження передвиборчої агітації військовими строкової служби, і призначення голів облдержадміністрацій керівниками виборчих штабів, і виготовлення та поширення підробленої книги Януковича, спрямованої на дискредитацію його персонально, всієї Партії регіонів у цілому та маніпуляцію підсвідомістю виборців", - сказав він.

На думку Мірошниченка, опоненти Партії регіонів "дозволяють собі надто вільно поводитися з цифрами та фактами, маніпулюючи ними аж до повного викривлення істини".

Водночас, за його словами, Партія регіонів взяла на себе зобов’язання дотримуватися найвищих стандартів у проведенні чистих, відкритих, прозорих, демократичних виборів.

"Так само чесно ми здійснюємо нашу передвиборчу агітацію – розповідаємо про свої плани, про власні здобутки, про те, чого вдалося досягти професійному уряду на чолі з Януковичем, і про наше бачення майбутнього України", - сказав Мірошниченко.

Він також закликав усіх учасників виборчого процесу долучатися "до високих стандартів", встановлених Партією регіонів у проведенні передвиборної агітації:

"Партія регіонів закликає всі партії та блоки, що беруть участь у процесі дострокових виборів, проводити свої передвиборні агітації виключно на засадах чесної змагальності. Звертаємося до своїх колег та опонентів з політичною вимогою: не допускати в майбутньому "брудних" передвиборних технологій, "чорного піару", махінацій та шахрайства, незаконних методів та засобів агітації", - сказав Мірошниченко.

Як відомо, у середу один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявив про поширення у Києві агітпродукції, спрямованої проти лідера БЮТ Юлії Тимошенко. За його словами, плакати, що містять "чорний піар", виготовляли у видавництві газети "Сегодня", що належить "регіоналу" Рінату Ахметову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...