Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченка збираються пересадити на "колеса" і спровадити за кордон?

Середа, 8 серпня 2007, 17:21

Стан екс-майора держохорони Миколи Мельниченка, госпіталізованого наприкінці липня з діагнозом "інсульт", покращився, однак лікарі вважають за необхідне продовжити процес лікування у реанімації.

Про це у середу повідомляє УНІАН із посиланням на персональний сайт Мельниченка.

За інформацією сайту, такого висновку було досягнуто на консиліумі лікарів після чергового обстеження стану екс-майора.

Зокрема, у консиліумі брали участь головний анестезіолог України, доктор медичних наук, професор Фелікс Глумчер, головний невропатолог України, професор Степан Винничук, завідуючий відділенням анестезіології та реанімації Центральної міської клінічної лікарні Олександр Слупський, лікарі Валентина Шморгун і Олексій Шамаєв, які безпосередньо лікують Мельниченка.

За попередніми прогнозами, Мельниченко перебуватиме у реанімаційному відділенні Центральної міської клінічної лікарні щонайменше до наступного понеділка, 13 серпня.

Крапельниці в найближчі дні йому поступово буде замінено таблетованими формами ліків.

Лікарі також вважають, що обстановка реанімації не найкращим чином сприяє процесу одужання і рекомендують родині Мельниченка подумати над його переведенням і оздоровленням, можливо, за межами України.

Як відомо, 28 липня Мельниченко був госпіталізований до Жовтневої лікарні Києва, де йому було поставлено діагноз "інсульт".

31 липня журналісту газети "Сегодня" Мельниченко сказав, що інсульт у нього стався, коли він "для слідчого Харченка готував запитання для Ющенка, Тимошенко, Януковича, Мороза і Литвина. Вони повинні були дати свідчення з приводу своїх розмов із Кучмою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування