Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Над іміджем України думають на трьох континентах

Субота, 1 вересня 2007, 14:33

У секретаріаті президента розробляється програма з покращення іміджу України.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в суботу під час телемосту зі студентами чотирьох українських вузів "Освічена молодь – інвестиція для України".

Ющенко зазначив, що в цій програмі беруть участь три міжнародних агентства. "Переконаний, що це робота, яка повинна проводитись на різних планетарних територіях – починаючи від Американського континенту, Азійського континенту і закінчуючи Європою", - наголосив він.

Президент також повідомив, що концепція економічного розвитку країни розробляється в трьох незалежних центрах. За його словами, в листопаді ця програма "буде запропонована парламенту як національна доктрина".

Крім того, Ющенко висловився за підвищення в бюджеті наступного року втричі фінансування програм підтримки української книги.

"Я бачу трикратне підвищення підтримки національної книги і трикратне підвищення підтримки українського видавця і перегляд податкової моделі", - зазначив він.

Ставити питання президенту в прямому ефірі могли студенти національного університету "Києво-Могилянська академія", національного університету ім. Франка (Львів), Харківської національної юридичної академії ім.Ярослава Мудрого, Таврійського національного університету ім.В.І.Вернадського (Сімферополь).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування