Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович боротиметься за майбутнє клону "Пори"

Субота, 1 вересня 2007, 15:45

Міністерство юстиції має намір оскаржити рішення Окружного адміністративного суду Києва, що визнав незаконними дії Мін'юсту щодо внесення змін до складу керівних органів партії "Пора".

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила в суботу прес-секретар міністра юстиції Лія Ільченко.

За її словами, рішення окружного суду столиці було прийнято з порушеннями в частині функцій міністерства. "Це рішення частково перекладає функції Центральної виборчої комісії на міністерство юстиції", - відзначила вона.

Окружний адмінсуд Києва у п'ятницю ввечері визнав протиправними дії Мін'юсту щодо прийняття до відома інформації про внесення змін до складу керівних органів "Пори", зокрема - про обрання нового складу політичної ради й обрання главою політради партії Ярослава Годунка, прийняття до відома рішення "Пори" про вихід зі складу блоку, видачі засвідчених копій статуту і свідчення про реєстрацію "Пори", а також затвердження правового висновку про внесення змін щодо складу керівних органів "Пори" від 23 серпня 2007 року.

У той же час, Годунок назвав це рішення окружного суду Києва "абсурдом". "Ніяким політичним клоном партія "Пора" не є. Є одна громадянська партія "Пора", зареєстрована Мін'юстом, яка обрала Ярослава Годунка, що сьогодні зареєстрована в Центральній виборчій комісії", - сказав він у коментарі 5 каналу в суботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування