НУ-НС судитиметься з Черновецьким через намети

Неділя, 2 вересня 2007, 10:57

Київський штаб блоку "Наша Україна – Народна самооборона" попереджає мера Києва Леоніда Черновецького про кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Про це йдеться у заяві щодо ініціативи київського мера заборонити розміщення агітаційних наметів усіх політичних сил у столиці, поширеній в неділю прес-службою штабу.

"Хочемо нагадати Київському міському голові, що згідно статті 19 Конституції України, органи державної влади та місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України", - йдеться в заяві.

"У своєму бажанні узурпувати владу в Києві та перетворити столицю на власне приватне господарство міський голова Леонід Черновецький доходить до абсурду", – відзначила керівник столичного штабу блоку Олена Ледовських.

Вона також додала, що блок "Наша Україна – Народна самооборона" готовий відстоювати в суді своє право опозиційної політичної сили на ведення передвиборчої агітації в рамках чинного законодавства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування