Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила в позиції НУ-НС "прикру помилку"

Неділя, 2 вересня 2007, 21:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає "прикрою помилкою" відсутність підтримки з боку "Нашої України – Народної самооборони" ініційованого нею всеукраїнського референдуму.

Таку думку Тимошенко висловила в неділю в ефірі каналу 1+1, відповідаючи на питання про стосунки між БЮТ і НУ-НС.

"Ми сподіваємося, що будуть дружні, партнерські стосунки, що ми покажемо клас співпраці. І, чесно кажучи, я шкодую, що "Наша Україна" так віднеслася до проведення всеукраїнського референдуму, який ми оголосили. Я думаю, що це прикра помилка", - зазначила лідер БЮТ.

На питання про дії її політичної сили в разі створення в новому парламенті широкої коаліції між НУ-НС і Партією регіонів Тимошенко відповіла, що "проти таких випадів дуже важко шукати прийоми і зараз дуже багато розмов про те, що така широка коаліція може бути створена".

"Ми звернулися до всіх людей в Україні, що щоб запобігти створенню широкої коаліції, проголосувати за нашу політичну силу і дати можливість нам сформувати більшість в парламенті своєю політичною силою", - зазначила вона.

Тимошенко ще раз підкреслила, що в разі створення широкої коаліції БЮТ буде в опозиції. "Ні на які посади в обмін на широку коаліцію ми не погодимось", - пообіцяла вона.

Тимошенко також висловила думку, що до парламенту пройдуть лише БЮТ, "Наша Україна" та Партія регіонів і попросила виборців не розпиляти голоси на інші політичні сили.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування