Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович заборонив писати на машинах образи

Понеділок, 3 вересня 2007, 11:27

Кабінет Міністрів заборонив використовувати в індивідуальних номерних знаках автотранспорту написи ненормативного походження.

Про це йдеться у відповідній постанові Кабміну, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

Відповідно до повідомлення, Кабмін також заборонив використовувати в індивідуальних номерних знаках повне або скорочене найменування органу державної влади, зображення герба або прапора України, державних символів інших країн і міжнародних організацій, а також дискримінаційні написи за мовними, расовими, національними, релігійними ознаками.

Кабмін доручив Міністерству внутрішніх справ (за узгодженням з Міністерством економіки і Міністерством фінансів) у двомісячний термін визначити вартість номерних знаків автотранспорту, що виготовляються за індивідуальним замовленням, порядок їхнього замовлення, виготовлення і видачі.

Також Кабмін вніс зміни до постанови, що регламентує зразки національних і міжнародних водійських посвідчень, посвідчень про реєстрацію транспортних засобів, серій номерних знаків, виключивши з нього зразки серій номерних знаків.

У даній постанові (від 31 січня 1992 року) йдеться про те, що у випадку зміни держстандартів номерних знаків дозволяється МВС затверджувати серії номерних знаків.

Як відомо, Державна автомобільна інспекція Міністерства внутрішніх справ ще в 2004 році заявляла про намір ввести нові номерні знаки на автотранспортні засоби.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування