Гриценко й Катеринчук виступили в жанрі "красного слова"

Понеділок, 3 вересня 2007, 15:09

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" зобов'язується створити у Верховній Раді шостого скликання демократичну більшість.

Про це заявив п'ятий номер виборчого списку блоку Микола Катеринчук під час презентації передвиборчої програми блоку.

"Ми беремо на себе зобов'язання створити демократичну коаліцію, де не буде місця культурі недоторканності і всім тим, хто сьогодні заробляє мільйони і мільярди, і практично нищить все живе в Україні", - сказав представник блоку.

Крім того, Катеринчук заявив про зобов'язання блоку підвищити зарплати і захистити спрощену систему оподаткування.

"Першим кроком нашого блоку буде скасування скажених пенсій міністрів і депутатів. Бо для держави кожний пенсіонер повинен мати однакову цінність", - сказав представник блоку.

"Ми ліквідуємо пенсійну зрівнялівку. Ми підвищимо трудову пенсію на 35%, а з 2009 року запровадимо другий рівень пенсійної реформи, за яким кожен, хто працює, отримає можливість заощаджувати кошти на пенсійному рахунку", - додав він.

У свою чергу міністр оборони, кандидат в депутати від "НС - НУ" Анатолій Гриценко заявив про зобов'язання блоку у разі створення демократичного уряду з 1 січня 2008 року підвищити і перерахувати пенсії для всіх військових пенсіонерів всіх силових структур.

Також він заявив про те, що до кінця 2010 року в Україні буде створена добровільна професійна контрактна армія і "2010 рік буде останнім роком примусового призову на строкову військову службу".

"Ті студенти, що в нинішньому чи в минулому році вступили до університетів, вже не будуть служити примусову службу в армії", - додав міністр.

Гриценко заявив, що "гасло "Закон один для всіх" уже реалізовано у Збройних силах України".

"Будь-які порушення закону є предметом особистої уваги міністра оборони. Кожний день будь-яке порушення в армії доповідається міністру оборони особисто і рішення приймається негайно незалежно від того, яка це посадова особа", - пояснив міністр.

"Більше того, чим вища посада, тим швидше ухвалюються рішення", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News