Рудьковський перевів стрілки агітації на Ющенка

Понеділок, 3 вересня 2007, 15:45

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський відкидає звинувачення своїх опонентів в агітації за Соцпартію, за списками якої він йде на вибори.

"Я не порушую законодавства, оскільки прямої агітації за Соціалістичну партію не веду, оскільки і так всі в Криму знають, що її (СПУ) потрібно підтримувати", - сказав Рудьковський на прес-конференції у Севастополі, повідомляє УНІАН.

Говорячи про свою поїздку до Криму, міністр зазначив, що це робоча поїздка, і він не веде прямої агітації за СПУ.

"Якщо мені ставлять політичні питання, я відповідаю і на ці питання, і я вважаю, що це абсолютно в рамках законодавства", - сказав він.

Говорячи про звинувачення, які звучать на адресу міністрів за те, що вони в ході робочих поїздок нібито ведуть агітацію за ту або іншу політичну силу, Рудьковський заявив, що часто такі звинувачення звучать від людей, які самі порушують закони.

"Коли президент (Віктор Ющенко) в черговий раз до Криму приїде, розкажіть йому, що потрібно агітувати за стабільність і розвиток України, а не тільки за "Нашу Україну", перебуваючи не у відпустці", - заявив Рудьковський.

"Я думаю, що це відразу позитивно вплине на загальну атмосферу в українській державі і на роботу міністрів, оскільки ті кроки, які робляться з його (Ющенка) боку, дуже негативно впливають на загальний процес в державі", - додав він.

На думку Рудьковського, президент є прикладом порушення законів і Конституції й ігнорування принципів і норм демократії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування