"Регіонали" не перевірятимуть Захід на виборах

Понеділок, 3 вересня 2007, 20:32

Під час нинішньої передвиборної кампанії Партія регіонів не буде відправляти своїх спостерігачів у західні області України.

Про це повідомив депутат 5-го скликання Віктор Тихонов, який курує виборчу кампанію Партії регіонів у Луганській області.

"Раніше ми це практикували, але зрозуміли, що зараз це не має сенсу. Тому що як би ми не перевіряли, скільки б не писали акти, на них ніхто не реагує. Тому цього року ми не витрачаємо на це ні сили, ні енергію, і людей туди не відправляємо", - відзначив Тихонов.

На його думку, у західних областях України реально зможуть проголосувати 50% виборців, оскільки інші знаходяться на заробітках за кордоном.

"БЮТ і "Наша Україна" заявляли, що вони накриють Луганщину тисячами представників західних областей. Ми цього не боїмося", - додав Тихонов.

Він також вважає, що опозиційні сили роблять все для того, щоб на сході країни вибори були зірвані або "визнані нечесними".

"Ви бачите, що сюди постійно приїжджають емісари, які працюють тільки на чорному піарі. У дільницях, територіальних виборчих комісіях є люди, що займаються тільки тим, що вже сьогодні тягають по судах голів, членів комісії", - відзначив він.

"Тобто уже вибивають їх з роботи, хоча до виборів ще далеко. Замість того щоб займатися організацією виборчої кампанії, вони змушені ходити по судах", - додав Тихонов.

На його думку, передвиборна кампанія в Луганській області йде "нервово і недемократично".

"Проте, Партія регіонів робить все від неї залежне, щоб вибори Луганської області пройшли в спокійній обстановці", - сказав Тихонов.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування