Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович показав Черновецькому, які проблеми потрібно вирішувати

Вівторок, 4 вересня 2007, 08:22

Прем`єр-міністр Віктор Янукович заявляє про необхідність створення механізму для реалізації планів щодо капітального будівництва в Києві.

Про це він заявив журналістам у Києві в понеділок після завершення робочої поїздки для ознайомлення з роботою організацій і підприємств столиці, повідомляє УНІАН.

"Всі ці об`єкти капітального будівництва в Києві мають загальнодержавне значення. Це об`єкти, які неможливо будувати без участі держави", - сказав Янукович після ознайомлення з ходом будівництва трьох станцій метро в Києві і Подільсько-Воскресенського мосту.

Прем`єр зазначив, що будівництво цих об`єктів було сповільнено. Він нагадав, що будівництво мосту планується завершити до 2010 року, а трьох станцій метро – 2011 року.

"Сьогодні навантаження на мости в Києві в 2,5-3 рази перевищує всі нормативи. Цю проблему потрібно вирішувати, і створити реальний механізм реалізації цих планів", - пояснив він.

Янукович також повідомив, що в Києві буде розпочато будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів (ТПВ). "Є досвід, який зараз використовується в Києві, і сьогодні цей проект відпрацьований", - зазначив він.

Глава уряду підкреслив, що завод з переробки ТПВ використовуватиме найсучасніші технології.

Як відомо, у понеділок Янукович ознайомлювався з роботою установ, організацій і підприємств Києва.

Зокрема, він відвідав Інститут кібернетики ім. В. Глушкова НАН України.

Крім того, глава уряду ознайомився з ходом реконструкції Московської площі і будівництва трьох станцій метрополітену Куренівсько-Червоноармійської лінії: "Деміївської", "Голосіївської" і "Васильківської".

Під час робочої поїздки прем`єр-міністр також відвідав місце будівництва Подільсько-Воскресенського мосту (Труханів острів), а також реєстраційний офіс в Деснянському районі Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування