НУНС скаржиться на Черновецького, який влаштував на них полювання

Вівторок, 4 вересня 2007, 10:26

Київське відділення блоку "Наша Україна" – "Народна Самооборона" заявляє про перешкоджання збоку місцевої влади у проведенні ними передвиборчої агітації.

"Місцева влада Києва не дає можливості політичним силам проводити передвиборчу агітацію у столиці і робить це із залученням силових структур, що вже стало для міста недоброю традицією", - заявила керівник столичного штабу НУНС Олена Ледовських, повідомляє прес-служба київського штабу Блоку.

Ледовських розповіла, що представникам "Нашої України – Народної Самооборони" перешкоджають у встановленні агітаційних наметів, "про які, із зазначеною дислокацією, було заздалегідь повідомлено окружні виборчі комісії та КМДА, як того вимагає виборче законодавство".

Зокрема, за її словами, у вівторок зранку "за допомогою міліцейських сил" представники міської влади намагалися не допустити встановлення помаранчевих наметів біля Київської міської стоматологічної лікарні по вул. Пимоненка, 10А, а також на Хрещатику.

Ледовських заявила, що такі дії команди Леоніда Черновецького грубо суперечать виборчому законодавству, і додала, що Блок "Наша Україна – Народна Самооборона" готовий відстоювати в суді своє право опозиційної політичної сили на ведення передвиборчої агітації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування