Псевдо-Тимошенко закликає БЮТ пожертвувати "прорив" "бездітним дітям"

Вівторок, 4 вересня 2007, 10:42

Екс-член фракції БЮТ у парламенті п'ятого скликання Микола Замковенко закликає БЮТ припинити рекламну кампанію програми "Український прорив" і передати зекономлені кошти пенсіонерам та дітям.

Таку думку він висловив, виступаючи на зібранні депутатів п'ятого скликання у Верховній Раді.

"Коли їдеш по трасах, завжди видно плакати з рекламою, де написано: "Український прорив", хочете зробити якісь свої пропозиції", - відзначив депутат п'ятого скликання.

"Я хочу сьогодні внести свою пропозицію, бо телефоную на телефон, та ніхто той телефон не бере", - додав він.

Замковенко запропонував: "Давайте ми знімемо ці всі плакати, давайте знімемо ту рекламу, що у вас є, і віддайте її тим бездітним дітям, які у нас потребують того, віддаймо ті гроші пенсіонерам, і тоді все буде гаразд".

На думку депутата, зараз відбувається нагнітання ситуації довкола дострокових виборів, тому він, "як відомий юрист, суддя" "був змушений" наголосити на повноважності Верховної Ради п'ятого скликання.

Замковенко висловив обурення зверненням президента до народу, відзначивши, що "президент сказав, що зібрання депутатів носить піарський характер".

"А чи не ви піаритесь? Ми зібралися, щоб поліпшити умови", - додав він.

Як відомо, після ліквідації фракції БЮТ у парламенті п'ятого скликання Замковенко разом з кількома іншими депутатами заявили про намір створення фракції БЮТ на чолі із ним самим.

Пізніше Печерський райсуд Києва заборонив Замковенку або будь-кому іншому виступати від імені лідера фракції Блока Юлії Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування