Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз відхрестився від компліментів на адресу Ющенка. Його звинуватили у провокації

Вівторок, 4 вересня 2007, 12:27

Спікер Верховної Ради 5 скликання заявляє, що виборча кампанія "розвивається досить брудно".

Про це він заявив у Верховній Раді у вівторок.

Він навів приклад розміщення у газеті "Наша газета +", "яка нібито виходить від СДПУ(о)", його псевдолиста до президента, в якому, зокрема, є такі слова: "Я звертаюся до вас як до справжнього патріота, здатного заради інтересів України відкинути особисті амбіції".

Коментуючи цю фразу, Мороз сказав: "Я б ніколи не нагороджував президента такими компліментами".

У листі також ідеться про те, що Мороз нібито звертається до президента з проханням "про термінову особисту зустріч за зачиненими дверима".

"Я завжди звертався до президента з пропозицією провести відкриті діалоги в присутності журналістів. Жодного разу президент на зустріч не пішов", - відреагував Мороз.

"Абсурдність цього звернення настільки очевидна, що немає потреби коментувати", - додав він.

Мороз також зазначив, що він звернеться "куди слід відносно цієї фальшивки" і закликав учасників виборчої кампанії не використовувати брудних технологій.

Водночас прес-служба СДПУ(о) заявляє, що ні в останньому, ні в попередніх номерах "Нашої Газети +" немає жодних звернень або коментарів Мороза.

"Те, що сталося, на нашу думку, є брудною політичною провокацією, метою якої є спроба перешкодити СДПУ (о) реалізувати свою програму контролю за прозорістю парламентських виборів, та спроба втягнути СДПУ(О) в брудні популістські ігри, від яких наша партія свідомо відмовилася, вважаючи ці вибори неконституційними", - сказано у заяві партії.

У СДПУ(о) також вважають, що Мороз, "до того як оприлюднити цю брудну фальшивку та дозволити використати себе як елемент чорного піару, мав змогу звернутися до голови СДПУ(о) або доручити прес-службі партії з’ясувати це питання у прес-службі СДПУ(о)".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування