Тимошенко просить донеччан не брати участь у провокаціях проти неї

Вівторок, 4 вересня 2007, 13:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає мешканців Донбасу не давати себе використовувати в провокаціях.

Про це вона заявила в Донецькій області, де в лікарні міста Красногорівка відвідала своїх прибічників, побитих представниками Партії регіонів.

Під час відвідання лікарні виникла штовханина, у центрі якої опинилися прихильники БЮТ, які разом із маленькими дітьми прийшли на зустріч з Юлією Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

В інтерв’ю журналістам, коментуючи дії прихильників ПР, один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов обурювався, що для Партії регіонів немає абсолютно нічого святого.

У свою чергу Тимошенко заявила, що "ми намагалися самотужки справитись, коли палили наші намети в Донецьку, коли надходили погрози керівникам наших місцевих штабів".

"Але цього разу ми звернулися до правоохоронних органів з інформацією проти бандитів. Уже відкрито кілька кримінальних справ", - повідомила лідер БЮТ.

Тимошенко також розповіла про свою зустріч із молодими людьми, яких у неділю ввечері жорстоко побили 15 осіб.

Лідер БЮТ повідомила, що багато лікарів докладають всі свої зусилля і знання для того, щоб відновити здоров’я цих молодих людей. "Але навіть тут знайшовся один із лікарів, який сказав їм «а що ж ви хотіли отримати, одягнувши одяг з символікою БЮТ? Ви б ще фашистську свастику намалювали", - сказала Тимошенко.

Тимошенко вкотре наголосила на своєму твердому переконанні, що у Донбасі живуть люди, які прагнуть гідного життя. Вона закликала мешканців Донбасу не давати себе використовувати в провокаціях проти донеччан.

"Сьогодні цими провокаціями Партія регіонів намагається зіштовхнути одних донеччан від ПР з іншими донеччанами - молодими людьми, єдина провина яких у тому, що вони сповідують свої політичні вподобання", - заявила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News