Ющенко розповів РНБО, чого "не добирає" Україна

Вівторок, 4 вересня 2007, 15:19

Президент Віктор Ющенко відкрив засідання Ради національної безпеки й оборони, присвячене основним напрямкам фінансового забезпечення заходів щодо підвищення життєвого рівня населення в 2008 році.

На початку засідання Ющенко зазначив, що на розгляд ради виносяться два питання, одне із яких буде розглядатися в закритому режимі, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

З першого питання щодо соціальної політики держави після президента виступить із доповіддю перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров.

"Я упевнений, що розгляд державного бюджету на 2008 рік є важливим питанням, і в нас є можливість поліпшити соціальну політику, що проводилася в 2007 році", - заявив Ющенко.

Президент відзначив, що потрібно врахувати всі потреби по забезпеченню своєчасного фінансування соціальної політики держави і визначити пріоритетність соцпрограм.

"Коли ми говоримо про перспективу 2008 року, я хотів би, щоб ми підійшли програмно, щоб була визначена їхня пріоритетність", - заявив Ющенко.

Президент також відзначив необхідність обговорити макроекономічний підхід і параметри, що впливають на темпи економічно-соціального розвитку країни.

"Я глибоко переконаний у тому, що країна не добирає балів у сфері соціальної політики", - заявив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування