Черновецький прийняв виклик "через зовнішні ЗМІ"

Вівторок, 4 вересня 2007, 16:19

У разі судових позовів від учасників виборчого процесу Київська міськдержадміністрація готова до відповіді в суді, заявив виконувач обов'язків заступника голови КМДА Володимир Головач.

Так він прокоментував ситуацію з розміщенням агітаційних наметів політичних партій та блоків у коментарі муніципальній газеті "Хрещатик".

"Існують правила благоустрою, які приймаються відповідно до чинного законодавства. І є правила забудови Києва, які теж приймаються відповідно до чинного законодавства", - зазначив Головач.

"Вони визначають порядок розміщення, встановлення малих архітектурних форм в Києві – наметів, кіосків, розкладок, столів, палаток і всього іншого. І там встановлено чіткий порядок, який має дозвільний характер", - додав представник КМДА.

За словами Головача, "незалежно від того, де виставляється намет для торгівлі горілкою, тютюном, ковбасою, пиріжками чи політичною рекламою, роздаючи безкоштовно цей товар чи його продають за гроші, всі ці малі архітектурні форми повинні бути розташовані в установленому порядку".

"По-перше, вони не повинні розміщатися на комунікаціях, водопроводах, каналізації і т.п. Вони можуть бути переносні, стаціонарні малі архітектурні форми. Для всіх них діють встановлені вимоги – отримати дозвіл на встановлення малої архітектурної форми", - пояснив він.

"Протестують всі, як хочуть, заяви роблять, як хочуть, але дотримуватись правил благоустрою і правил забудови в Києві повинні всі незалежно від того, хто яким товаром торгує – політичним товаром, чи товаром широкого вжитку", - додав Головач.

"Хай партії обґрунтують – чому малі архітектурні форми можна ставити, кому де заманеться і як заманеться, та чому можна в Києві виставляти їх без будь-яких дозволів", - наголосив представник КМДА.

Повідомлення на пошту "Української правди" надійшло з поміткою "Головач – кинути по зовнішніх ЗМІ терміново!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування