"НУ-НС" вимагає від "Регіонів" пояснень щодо турботи про підприємців

Вівторок, 4 вересня 2007, 16:46

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" називає передвиборчі обіцянки Партії регіонів щодо покращення становища підприємців аналогічними "популістським обіцянкам "покращення вашого життя вже сьогодні".

У своїй заяві блок вимагає від Партії регіонів "пояснення, яким чином знищення спрощеної системи оподаткування, передбачене в "азаровському" проекті податкового кодексу, сприятиме довгостроковій стабільності бізнесу в Україні".

"І чи може вважатися турботою про підприємців більш ніж десятикратне зростання заборгованості із відшкодування ПДВ за лише один рік урядування біло-блакитного Кабінету міністрів?", - запитують в "НУ-НС".

"Ми запитуємо в Партії регіонів та її уряду, на яких підставах вища посадова особа держави віце-прем'єр-міністр Володимир Рибак ще у квітні 2007 року звернувся до підприємців щодо надання Партії регіонів безповоротної фінансової допомоги", - зазначається в заяві.

"І чи не через непомірні "відкати" урядовим чиновникам дедалі більше підприємців відмовляються брати участь у тендерах на надання державі товарів та послуг?", - додає "Наша Україна – Народна самооборона".

Блок заявляє, що "своєю діяльністю протягом останнього року Партія регіонів та підконтрольний їй нинішній уряд суттєво погіршила умови ведення бізнесу в Україні та збільшила рівень тінізації української економіки".

"Ховаючись за ширмою недоторканості та безкарності, найвищі посадовці ведуть країну до економічного колапсу", - переконані в блоці.

"Лише за один рік діяльності уряду Віктора Януковича вся країна вивчила слово "рейдерство", а об'єктами кримінальних "наїздів" під прикриттям правоохоронних органів стають підприємці в усіх регіонах держави", - додається в документі.

Заява блоку розпочинається із зауваження, що у вівторок, 4 вересня, представники Кабінету міністрів збираються урочисто відсвяткувати День підприємця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...