Богословська назвала оточення Тимошенко шахраями і пішла під суд

Вівторок, 4 вересня 2007, 21:40

Кандидат у народні депутати від БЮТ Антон Яценко 4 вересня, подав у суд на кандидата в народні депутати від Партії регіонів Інну Богословську за наклеп.

Про це він повідомив у вівторок на прес-конференції, повідомляє Обком із посиланням на УНІАН.

За словами Яценка, Богословська в п'ятницю, 31 серпня, в ефірі програми "Свобода Савіка Шустера" на телеканалі "Інтер" оприлюднила помилкову інформацію про те, що він нібито є засновником 119 комерційних підприємств, "які заробляють гроші навколо Тендерної палати".

"Мета проста – завдати шкоди іміджеві нашої політсили. Але найчастіше ці от речі обертаються рикошетом проти самих організаторів таких провокацій", – заявив Яценко.

Він продемонстрував довідку Державного комітету статистики про те, що "Яценко Антон Володимирович не значиться засновником ТОВ "Європейське консалтингове агентство" і інших суб'єктів підприємницької діяльності" і відзначив, що заява Богословської "показує рівень опонентів".

У цей момент у конференц-зал увійшла Богословська зі схемами, що демонструвала в ефірі програми "Свобода".

"Кошти у сфері держзакупівель проходили через структури, створені Антоном Яценком, членами його сім’ї та його спільниками", - запевнила вона, повідомляє прес-служба партії.

"І робилося це не лише за допомогою комерційних структур, засновниками яких вказані особи перестали бути напередодні виборів, про що й свідчать надані ним папірці, а й за допомогою численних громадських організацій, керівником чи засновником яких є особисто пан Яценко та його довірені особи", - заявила вона.

Наостанок кандидат у народні депутати зазначила, що велика частина списку БЮТ, де Яценко посідає прохідне місце, складається "з таких самих шахраїв".

"Брехня, підміна понять і банальне шулерство – обличчя як всього Блоку Тимошенко, так і більшості його учасників. І зрозуміло, чому вони не прийшли в Раду, щоб відмінити депутатську недоторканність: їм ця недоторканність потрібна як повітря, без неї таким, як Яценко, доведеться сидіти не у депутатських кріслах, а у зовсім інших місцях", - сказала вона.

У свою чергу Яценко заявив про готовність скласти депутатську недоторканність у разі проходження в Раду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News