Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що Мороз "пішов туди, звідки не повертаються"

Середа, 5 вересня 2007, 08:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що в наступній Верховній Раді не буде соціалістів і "навряд чи будуть комуністи".

Про це вона заявила на мітингу у Бердичеві у вівторок, в якому взяли участь близько тисячі осіб, повідомляє УНІАН.

Так, за словами Тимошенко, на громадянах України випробовується виборча технологія: їх намагаються переконати, що дострокові вибори до парламенту нічого не вирішать.

Тимошенко переконана, що це не правда.

"В наступному парламенті не буде Олександра Мороза, оскільки він пішов туди, звідки не повертаються", - сказала Тимошенко.

За її словами, прихильники Мороза переходять до БЮТ і НУ-НС, і вже тому наступний парламент "буде іншим".

Тимошенко також оцінила шанси КПУ потрапити до Верховної Ради наступного скликання як "50 на 50".

"Через те, що робить Симоненко, - дідусь Ленін перевертається в гробу зі швидкістю 100 обертів на секунду, тому що це не комунізм - це у чистому вигляді олігархія", - цитує її прес-служба БЮТ.

Тимошенко нагадала виборцям Бердичева, що комуністична ідеологія полягає в тому, щоб у суспільстві не було приватної власності на засоби виробництва.

Лідер БЮТ також закликала людей не розпорошувати свої голоси на дострокових парламентських виборах, голосуючи за непрохідні партії.

За її словами, думка, що частина голосів перетягується дрібними партіями, що дострокові вибори нічого не змінять, що всі політики однакові, яка поширюється через телебачення, радіо і політиків, є брудною технологією.

"Якщо б усі політики були однакові - ми б уже були в широкій коаліції", - наголосила лідер БЮТ, додавши, що дострокових виборів не було б.

Крім того, коментуючи заяви прем’єр-міністра Віктора Януковича про те, що, коли він приїжджає до Івано-Франківська, у нього більше не кидають яйцями, лідер БЮТ зазначила, що при Януковичі "яйця стали надто дорогими, щоб ними кидатись".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування