Луценко розповів про ніч з Тимошенко в темному залі Кабміну

Середа, 5 вересня 2007, 13:47

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє про неможливість створення широкої коаліції за наполяганням президента Віктора Ющенка.

За повідомленням прес-служби "Народної самооборони", про це він сказав під час чату:

"В угоді про створення блоку "НУ-НС" чорним по-білому, імперативно, тобто обов'язково написано про неможливість входження нашої політичної сили в коаліцію із правлячою більшістю попередньої розпущеної верховної зради регіоналів, комуністів та соціалістів".

"Кожен, хто порушить цей принцип, позбавиться депутатського мандата", - наголосив Луценко.

На питання про міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, лідер "НУ-НС" сказав: "Цей самозваний Чіп і Дейл в одній особі не здатен керувати нічим, він навіть не може зловити двох крокодилів, які втекли з київського та маріупольського зоопарків".

"В нашому списку є принципові фахівці, яких я рекомендуватиму президенту для призначення на посади чільників МВС та Генпрокуратури", - зауважив він.

На питання, чи подобається йому Юлія Тимошенко як жінка, Луценко розповів про епізод, що стався під час урядування лідера БЮТ:

"Якось опівночі прем'єр Тимошенко запросила мене на бесіду. Взяла мене за руку і завела у напівтемний і величезний зал засідань Кабміну, напевно, думала, що там прослушка працює гірше".

"Потім взяла мене за руку і каже: "Юра, ти мене не любиш". Я кажу: "Юля, я одружений, просто боюся, що буде далі". Ну, звісно, гумор не допоміг. Ю.В.Т. зондувала можливість нашого максимально можливого політичного зближення", - відзначив Луценко.

"Я ж відповів, що вона прем'єр, а я – міністр, і готовий виконати будь-яке її офіційне доручення, але на посаді МВС не буду служити будь-якій, навіть симпатичній політичній силі. У цьому випадку я достатньо не європейський політик. Не люблю жінок-політиків. Люблю просто жінок", - додав він.

Крім того лідер "НУ-НС" зізнався, що його найбільшою помилкою була беззастережна згода працювати на посаді глави МВС.

За словами Луценка, він шкодує, "що не переконав президента у неможливості роботи на посаді міністра МВС без зміни генпрокурора". "Тепер я без вини винний. Бандити не в тюрмах, бо тричі генпрокурор Піскун у списках Партії регіонів", - пояснив він.

Коментуючи прогнози щодо майбутніх результатів виборів, Луценко сказав: "Ми наберемо стільки, щоб ще залишилося місце для БЮТ і регіоналів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування