Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів перед виборами стала хронічно незадоволеною Черновецьким

Середа, 5 вересня 2007, 14:15

Фракція Партії регіонів категорично проти ініціативи керівництва Київради щодо перенесення двох чергових пленарних засідань Київради (13 та 26 вересня) на жовтень.

"Рішення про перенесення пленарних засідань Київради ухвалювалось із грубими порушеннями законодавства, зокрема Регламенту Київради, згідно з яким пленарні засідання Київради проводяться не рідше одного разу на місяць", - ідеться в заяві регіоналів.

"Такі одноосібні рішення керівництва Київради свідчать про перевищення своїх повноважень, неприховане ігнорування думки депутатського корпусу та актуальних питань життєдіяльності столиці і киян в цілому! Адже на цих пленарних засіданнях Київради чекала свого вирішення значна кількість болючих для киян питань", - переконують регіонали.

За їх словами, у переліку питань були створення низки лікувальних закладів для киян, ситуація із будинком на вул. Жилянській, 120-б, стан впорядкування житлово-комунального господарства столиці, заборона відчуження землі інтернату для дітей-сиріт і багато інших.

"Крім того, фракція Партії регіонів ініціювала для вирішення на пленарних засіданнях Київради низку важливих для киян рішень: про заходи щодо вирішення проблеми забезпечення житлом у м. Києві соціально незахищених киян; про збільшення до 1500 га площі унікального заказника "Жуків острів", площу якого, незважаючи на протест фракції Партії регіонів, Київрада на попередньому засіданні зменшила у 8 разів; питання зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги", - йдеться в заяві.

Як відомо, Партія регіонів входила до промерської більшості в Київраді. І почала демонструвати різку незгоду з ним тільки з початку виборчої кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування