Партія регіонів відправить у Західну Україну 1500 юристів

Середа, 5 вересня 2007, 16:18

Партія регіонів направить більш півтори тисячі юристів у Західну Україну, щоб проконтролювати голосування на виборах 30 вересня.

Про це на прес-конференції в Києві заявив керівник штабу партії Борис Колесников.

"У всіх регіонах України ми будемо представлені спостерігачами і членами комісії. На жаль, не хочу нікого огульно обвинуватити, але на Західній Україні завжди найвищі показники явки по країні", - сказав він.

"Ми підготували 1500 спостерігачів, висококваліфікованих юристів. Приблизно 300 дільниць у Західній Україні ми накриємо і покажемо, у тому числі і пресі, які показники на цих 300 дільницях, і які на інших", - додав Колесников.

На питання, скільки партія збирається витратити на вибори, Колесников пообіцяв сказати 1 жовтня, а щодо результатів партії, то, за його словами, регіонали наберуть більше, ніж у 2006 році.

"Ми постараємося набрати більше ніж у 2006 році. І в нас для цього є абсолютно об'єктивні показники, у тому числі і соціологічні", - заявив він.

У той же час ще одна представниця Партії регіонів Ганна Герман пообіцяла не використовувати на цих виборах чорний піар.

На питання, що вони будуть робити у відповідь на чорний піар з боку опонентів, Герман сказала: "По христианськи - коли тебе б'ють по щоці, то ти підставляєш іншу. Це діє краще, ніж відповісти тим самим чорним піаром".

"Ми багато пережили таких чорних технологій і брехні в 2005 році, і побачили, що чим більше бруду, тим більше співчуття це породжує. Люди не дурні, вони бачать, у чиїх руках медіа і як препарують факти", - заявила Герман.

"Ми не боїмося бруду, тому що 2005 рік показав, що бруд не прилипає, якщо людина хоче бути чесною", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування