Права рука Черновецького здивувалася демаршу Партії регіонів

Середа, 5 вересня 2007, 18:29

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий здивований заявою фракції Партії регіонів у Київраді щодо перенесення пленарного засідання сесії з вересня на жовтень.

За його словами, рішення про перенесення пленарного засідання сесії Київради приймалося демократично на погоджувальній раді більшістю голів фракцій.

Тому, за його словами, заяви, подібні до оприлюдненої фракцією Партії регіонів, можуть бути мотивовані участю цих політичних сил у дочасних парламентських виборах.

"Всі важливі для киян питання, у тому числі й соціальні, обов’язково будуть розглянуті на пленарному засіданні в жовтні. Я не бачу жодних перешкод для цього", - наголосив Довгий.

"Політичні сили намагаються піаритися на всьому, навіть на таких елементарних речах, як перенесення пленарного засідання. Можливо, через те, що вичерпується арсенал їхніх передвиборчих обіцянок", - заявив він.

"Тому звертаюся до усіх депутатів Київради активно долучитися до напрацювання питань порядку денного найближчого пленарного засідання та припинити вносити велику політику в стіни міської ради”, - підкреслив Довгий.

Як повідомлялося, у середу фракція Партії регіонів у Київраді виступила проти перенесення пленарних засідань Київради з вересня на жовтень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News