Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що януковичі скоро зроблять монгольську державною мовою

Середа, 5 вересня 2007, 18:43

У БЮТ називають ініціативу Партії регіонів щодо проведення референдуму з питань російської мови та НАТО спекулятивною та небезпечною передвиборчою технологією.

Про це заявив один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов, коментуючи відповідну ініціативу "регіонів".

"У Партії регіонів відчули, як земля йде з-під ніг, й саме тому вирішили переключити увагу виборців на тему референдуму з питань російської мови та НАТО. У них немає результатів роботи, які можна було б пред’явити суспільству, тому вони вдалися до своєї старої політики "розділяй та володарюй" і поставили на порядок денний ті спекулятивні теми, які розколюють країну та народ", - сказав він, повідомляє прес-служба БЮТ.

Водночас Турчинов зазначив, що за рік перебування при владі "регіонали" "навіть не спробували розглянути жодного питання, жодного проекту закону, пов'язаного з темою мови чи НАТО".

"Більше того, Янукович, аби отримати крісло глави уряду, підписав з президентом універсал, в якому погодився з тим, що єдиною державною мовою є українська, і з тим, що Україна має вступити в НАТО. І для інтеграції в НАТО Уряд Януковича дійсно зробив більше, ніж будь-який інший", - сказав він.

Турчинов також сказав, що представники Партії регіонів "заради того, щоб бодай ще на кілька тижнів утриматися при владі, готові оголосити державною мовою України навіть монгольську, а також вступити до всіх військових блоків водночас".

"Експерти вже оцінили виборчу кампанію Партії регіонів як таку, що намагається копіювати ініціативи демократичних сил. БЮТ, ініціюючи всенародний референдум, свідомо уникнув тих питань, які розколюють суспільство, а от Партія регіонів висуває на порядок денний ті проблеми, які викликають у суспільстві найгостріші суперечки, сіють недовіру та розбрат між різними регіонами України", - сказав Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...