Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз ніяк не вгамується. Він готовий працювати і після виборів

Четвер, 6 вересня 2007, 13:52

Спікер Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз не виключає, що Верховна Рада 5-го скликання продовжить свою роботу після позачергових парламентських виборів 30 вересня.

Таку думку він висловив у четвер на прес-конференції у Вінниці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я б хотів, щоб ця Верховна Рада продовжувала і далі працювати. І судячи з того, як розгортаються події, можливо, це і відбудеться", - сказав він.

При цьому Мороз зазначив, що ця його думка ґрунтується на тому, що після голосування 30 вересня буде "багато спекуляцій".

За його словами, саме з цієї причини він наполягав на проведенні 4 вересня пленарного засідання Верховної Ради, "щоб ні в кого не було спокуси посилатися на 30 днів, передбачених у статті 90 Конституції", яка передбачає, що якщо протягом 30 днів чинний парламент не збирається на пленарне засідання, президент має право розпуску парламенту.

Мороз також зазначив, що пленарне засідання 4-ої сесії Верховної Ради 5-го скликання "нікому зла не зробило, і не збудило ситуацію в суспільстві, про що говорилося в заяві президента".

Раніше Мороз заявляв, що деякі політичні сили планують не визнавати результати голосування на позачергових парламентських виборах 30 вересня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування