Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НСівці з музикою пікетують і Шуфрича

Четвер, 6 вересня 2007, 14:04

Близько 400 прихильників блоку "Наша Україна-Народна самооборона" пікетують будинок Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи з вимогою відставки міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Учасники пікету розмістилися навколо будинку міністерства, повідомляють "Українські новини".

Біля міністерства розміщені агітаційні намети й грає музика.

Деякі учасники пікету тримають прапори НУ-НС, а також плакати із закликами "Геть надзвичайну ситуацію з міністерства", "Нам не потрібен міністр Шуфрич".

Як відомо, у середу НУ-НС заявив про те, що в четвер, 6 вересня, починаючи з 9 ранку проводитиме безстрокове пікетування МНС та Міністерства транспорту й зв’язку на підтримку рішення Ради національної безпеки й оборони від 4 вересня про відсторонення від обов’язків міністрів Шуфрича та керівника Мінтрансу Миколи Рудьковського, на чому наполягає президент Віктор Ющенко.

В свою чергу, Рудьковський заявив, що Мінтранс створить пікетувальникам "належні умови" для перебування перед будівлею відомства, "забезпечить їх кавою, чаєм та теплими речами, які їм зможуть невдовзі знадобитися, а також поставить лави перед будівлею" – і відтак, "пікетування затягнеться".

Коментуючи ці заяви, член НУ-НС Тарас Стецьків заявив, що "скільки б Рудьковський не виносив мітингувалиникам чаю, кави, соку та бутербродів, це його не врятує", повідомляє прес-служба пропрезидентського блоку.

"Сьогоднішній пікет засвідчує, що суспільство підтримує рішення РНБО і вимагає відсторонити горе-міністрів з посад", - підкреслив Стецьків на брифінгу.

За його словами, те, що "протягом липня в Україні сталося 14 залізничних аварій... свідчить про професійну непридатність міністра Рудьковського".

"Скільки треба, щоб ще згоріло лісу, щоб стало зрозуміло, що Шуфрич не справляється зі своїми обов’язками?", - запитав також Стецьків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування