Балога попросив Наливайченка "добити" Рудьковського

Четвер, 6 вересня 2007, 15:23

Голова секретаріату президента Віктор Балога звернувся з листом до в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка з приводу озвученої міністром транспорту та зв’язку Миколою Рудьковським інформації про підготовку терактів.

"З урахуванням серйозності висунутих звинувачень, які дестабілізують суспільно-політичну обстановку в державі, прошу дати правову оцінку заявам, з’ясувати наявність підстав для перевірки викладеної Рудьковським інформації та прийняти рішення відповідно до чинного законодавства", – сказано у листі, повідомляє прес-служба президента.

У своєму листі до Наливайченка Балога називає Рудьковського усуненим від виконання обов’язків.

Як відомо, раніше Рудьковський поширив інформацію про наміри секретаріату президента організувати масштабні катастрофи з людськими жертвами.

У четвер до Рудьковського було направлено оперативно-слідчу групу для отримання від нього пояснень щодо його заяв, проте він категорично відмовився надавати будь-яку інформацію, пояснюючи це тим, що вже надав її СБУ.

Раніше Рудьковський звернувся до СБУ з проханням перевірити інформацію про підготовку секретаріатом президента катастрофи "з сотнями жертв".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування