Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський звинувачує СБУ в неякісному "домаганні"

Четвер, 6 вересня 2007, 18:28

Міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський заперечує інформацію СБУ про те, що він уникає спілкування з її працівниками з приводу своєї заяви щодо можливих терактів на залізниці.

"Після робочої наради з керівництвом Придніпровської залізниці в Дніпропетровську перед об'єктивами телекамер до міністра підійшов чоловік без пред'явлення документів і попросив надати інформацію про можливий випадок втручання в роботу транспорту", - йдеться в заяві Мінтрансу.

У відповідь на це "Рудьковський попросив чоловіка підготувати більш офіційне звернення, що, вочевидь, поставило співрозмовника в незручне становище".

Згідно з заявою, "наступний візит група представників силових структур з пулом телеканалів нанесла до одного з об'єктів поштового зв'язку... через декілька годин після першої зустрічі". Наразі силовики "пред'явили підписаний запит та примірник газети "Сегодня" за 6 вересня".

"Причому до спілкування міністра з правоохоронцями серед представників мас-медіа було поширено офіційне повідомлення про те, що Микола Рудьковський уникає спілкування з правоохоронцями, а також була поширена недостовірна інформація про те, що він не надав даних під час зустрічі з ними у приміщенні управління Придніпровської залізниці", - йдеться в заяві.

"Я так розумію, що займатися питанням безпеки в Дніпропетровській області сьогодні було нікому, бо представники СБУ супроводжували мене як міністра зі всіма телеканалами під час моєї робочої поїздки, роблячи вигляд, що все ніяк не можуть зі мною поспілкуватися, хоча в самих жодного документа на руках не було", - заявив Рудьковський.

"Такі маски-шоу – ганьба керівництву СБУ, яка штовхає своїх співробітників – професійних офіцерів – на виконання низькопробних медіа-замовлень секретаріату президента", - додав він.

"Якщо картинка в телевізорі стала важливішою за реальні справи, я тепер розумію, чому на мій лист на адресу президента щодо попередження аварій на транспорті, надісланий ще 23 серпня, відповіді я ще й досі не отримав", - заявив міністр.

"У першу чергу це завдання правоохоронних органів - попереджувати надзвичайні ситуації на транспорті. Нехай СБУ працює", - наголосив Рудьковський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування