Шуфрич вирішив скористатися "ноу-хау" Рудьковського

П'ятниця, 7 вересня 2007, 13:13

Міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич розпорядився розгорнути під МНС наметове містечко для забезпечення нормальних умов для пікетувальників на підтримку рішення РНБО про його відсторонення з посади міністра.

Крім того, пікетникам буде демонструватися фільм про роботу МНС за 2007 рік, повідомляє прес-служба міністерства.

Водночас, Шуфрич подякував представникам Партії регіонів за підтримку, зазначивши, що "незважаючи на те, що міністерство в принципі – військова організація і, природно, готова до будь-якого розвитку подій, підтримка однопартійців дуже дорога", сказано в повідомленні.

При цьому голова МНС поскаржився, що, незважаючи на те, що він формально знаходиться у виборчій відпустці, заради того, щоб ні в кого не виникало сумнівів хто міністр, він провів п'ятницю на робочому місці в міністерстві.

Найближчі декілька днів Шуфрич перебуватиме з поїздками по регіонах. Зокрема, у суботу він відвідає Донецьк, де проведе зустрічі з виборцями, інформує прес-служба МНС.

Як відомо, представники блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" у четвер почали безстрокову акцію з пікетування МНС та Міністерства транспорту й зв'язку з вимогою виконати доручення президента і рішення РНБО про відсторонення з посад міністрів Шуфрича і Миколи Рудьковського відповідно.

У свою чергу, Рудьковський доручив Мінтрансу створити всі "належні умови" для комфортного перебування пікетувальників біля будівлі міністерства, включаючи надання їжі та напоїв, лавок, а з приходом холодів – і теплого одягу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування