"Гастролі" Тимошенко знижують рейтинг януковичам і Луценку-Кириленку

П'ятниця, 7 вересня 2007, 14:36

Після візиту Юлії Тимошенко до Харкова, рейтинг БЮТ у цьому місті зріс, а Партії регіонів – знизився.

Про це свідчать результати опитування, яке проводило агентство "TNS – Ukraine" за замовленням журналу "Фокус".

Так, після візиту Тимошенко до Харкова, рейтинг її блоку зробив 5% ривок (до 15,6%), рейтинг Партії регіонів знизився на 12% (до 14,6%), рейтинг НСНУ впав на 3%.

Результати опитування також свідчать, що на тлі різкого падіння рейтингу Партії регіонів, у Харкові на 6% збільшилася кількість готових проголосувати проти всіх (до 20,8%).

У цілому, за місяць до виборів підтримка політичних сил у восьми найбільших містах України виглядає таким чином: Партія регіонів лідирує в Донецьку, Запоріжжі, Сімферополі й Одесі; БЮТ домінує в Києві і Львові, а також підбирається до регіоналів у Дніпропетровську і Харкові.

Рейтинг НУНС, незважаючи на те, що саме ця сила активно використовує ідею скасування депутатської недоторканності в кампанії, продовжує знижуватися у всіх містах.

Комуністи долають трипроцентний бар'єр тільки в Донецьку, блок Литвина поки що набирає електоральні бали за рахунок тих, хто не визначився, у містах, де домінує Партія регіонів.

Опитування проводилося методом телефонного опитування CATI. Участь в опитуванні брало 3 000 осіб, що живуть у семи найбільших містах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Львові, Одесі і Сімферополі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування