Литвин чекає викиду бруду за 10 днів до виборів

П'ятниця, 7 вересня 2007, 16:54

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин прогнозує, що ближче до завершення виборчої кампанії, приблизно після 15 вересня, громадськість побачить, що думають українські політики один про одного.

"Думаю, що вони будуть організовувати різні неприємності самі собі для того, щоб спробувати сподобатися людям", - сказав він у п'ятницю в Києві в ході круглого столу "Феномен українських парламентських виборів 30 вересня".

На його думку, кульмінацію розвитку таких подій варто очікувати в останні 10 днів. При цьому Литвин підкреслив, що така ситуація "у сухому залишку призведе до зниження авторитету країни і приниження людей".

Литвин також відзначив, що фальсифікацій на цих виборах уникнути не вдасться.

Зокрема, він відзначив, що в особистих бесідах деякі керівники місцевої влади говорять про те, що "кожному доведений план" результатів голосування на позачергових виборах.

Він відзначив, що кожному місцевому керівникові дане завдання збільшити результати підтримки тієї чи іншої політичної сили в два рази, і якщо цього не відбудеться, то це буде означати, що місцевому керівникові не довіряє населення, і його можуть зняти з посади.

Литвин також висловив думку, що на сьогоднішній день політична боротьба відбувається не стільки між політичними силами, скільки ведеться боротьба з великим капіталом.

Коментуючи заяву міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського про те, що в секретаріаті президента готувався план аварії на залізницях з численними жертвами, лідер блоку відзначив, що це передвиборчі заяви представника СПУ.

"Я б схилявся до того, що це передвиборча заява, оскільки якщо міністр - член уряду, відповідальна особа знає про якусь підготовку терористичних актах, то він, напевно, повинен працювати на те, щоб запобігти з відповідними службами теракт", - сказав Литвин.

Парламентські вибори в Україні пройдуть 30 вересня.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування