СБУ поскаржилася Януковичу, що Рудьковський його не слухається

П'ятниця, 7 вересня 2007, 18:58

СБУ звертається до Кабінету міністрів із проханням провести службове розслідування в зв'язку з невиконанням доручення уряду міністром транспорту і зв'язку Миколою Рудьковським у частині усунення недоліків у транспортній галузі.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми звертаємося до уряду з проханням провести службове розслідування, чому не виконане це рішення уряду (про усунення недоліків у транспортній галузі)", - сказав він.

Наливайченко розповів, що на позачерговому засіданні міжвідомчої комісії антитерористичного центру при СБУ в п'ятницю розглядалося питання про виконання доручення уряду від 23 травня всім міністерствам, у тому числі і Мінтрансу, усунути недоліки і передумови здійснення терактів у транспортній галузі.

Відповідний лист направила уряду СБУ. "Це надзвичайно небезпечно, коли профільне міністерство і посадові особи Міністерства транспорту і зв'язку не реагують на інформацію СБУ...", - відзначив голова служби безпеки.

"Чому не виконане ні доручення прем'єр-міністра, ні розпорядження антитерористичного центру?", - наголосив він.

Наливайченко також додав, що СБУ буде звертатися до керівництва уряду, профільного віце-прем'єра, а також передасть матеріали про невиконання Рудьковським доручення Кабміну в Генпрокуратуру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...