Волков вважає неадекватним найближчого соратника Ахметова

П'ятниця, 7 вересня 2007, 20:39

Лідер блоку КУЧМА Олександр Волков називає неадекватним начальника штабу Партії регіонів Бориса Колеснікова.

"Я не став би балотуватися за списком Партії регіонів, оскільки не вважаю адекватною людиною їхню зірку, що сходить, Колеснікова", - сказав Волков в інтерв’ю журналу "Контракти".

"Його (Колеснікова) обіцянки, що українським жінкам за кожну нову дитину платитимуть від 12 тисяч до 50 тисяч грн, — це казки для школярів", - обурився Волков.

Він нагадав, що після приходу до влади у 2006 році регіонали насамперед згорнули соціальні програми, і Конституційний Суд визнав це рішення незаконним.

"Прем’єр Янукович заявив, що в бюджеті грошей немає, а Колесніков після цього сказав, що знайти 30 мільярдів грн — не питання", - додав Волков.

"Гадаю, що він (Колесніков) бреше і пропоную жінкам народжувати дітей з любові, а не за гроші", - заявив Волков.

"Коротше, який лідер — такий і список", - резюмував Волков.

Він додав, що якби лідером Партії регіонів справді був нинішній прем’єр, то до парламенту балотувався би блок Януковича.

"Регіонали-бізнесмени відтерли Януковича. Ні, його, звісно, можуть висунути в прем’єри, питання в тому, на яких умовах?.. Якби броня Януковича була міцною, то передвиборчний штаб Партії регіонів очолив би хтось із його людей, приміром, Анатолій Толстоухов — порядна людина, суперпрофесіонал", - додав Волков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування