Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче знати, чому ЦВК не знайшла заміну депутатам

Субота, 8 вересня 2007, 12:30

Голова Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз звернувся до Центрвиборчкому з проханням поінформувати, чи завершено судовий розгляд спорів щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів від блоків Юлії Тимошенко та "Наша Україна".

Як повідомляє прес-служба парламенту, в листі до ЦВК Мороз також просить поінформувати, чи розглядала комісія питання щодо реєстрації народними депутатами наступних за черговістю кандидатів у депутати у списках зазначених виборчих блоків політичних партій.

"13 червня 2007 року Центральна виборча комісія надіслала до Верховної Ради України інформацію про ситуацію, що склалася у зв’язку з достроковим припиненням повноважень групою народних депутатів України, обраних за списками виборчих блоків Юлії Тимошенко та "Наша Україна", а також про розгляд спорів з цих питань у судах", - йдеться в листі.

"У зв’язку з цим прошу повідомити, чи завершено нині судовий розгляд вищезазначених спорів та чи розглядала Центральна виборча комісія питання щодо реєстрації народними депутатами України наступних за черговістю кандидатів у депутати у списках зазначених виборчих блоків політичних партій, а також про прийняті нею рішення з цього питання", - звертається Мороз до ЦВК.

"В іншому разі прошу повідомити про причини бездіяльності Центральної виборчої комісії стосовно здійснення процедури заміщення вакантних мандатів народних депутатів України, передбаченої частиною першою статті 101 Закону України “Про вибори народних депутатів України", - йдеться у листі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...