Луценко назвав розмови про агента Кремля агонією

Субота, 8 вересня 2007, 20:31

Лідер блоку "Наша Україна – Наша самооборона" Юрій Луценко називає абсурдними звинувачення соціаліста Василя Богачука в отриманні "хабара" у вигляді коштовного годинника від міністра внутрішніх справ Росії Рашида Нургалієва під час перебування на посаді керівника українського МВС.

Про це Луценко заявив у суботу в розмові з кореспондентом УНІАН, перебуваючи в рамках передвиборчого туру в місті Новодністровськ Чернівецької області.

Зокрема, коментуючи припущення Богачука, що Нургалієв подарував йому коштовний годинник як оплату за незаконні дії на користь Росії, Луценко заявив: "Хто-хто, а юрист за фахом Богачук мав би розуміти повну клоунаду своїх заяв і дій. Стільки, скільки Василь знає мене, то мав би знати, що я не агент Кремля", - сказав лідер НУ-НС.

На переконання Луценка, такі заяви соціалісти роблять через те, що їхня партія сьогодні "в повній агонії, тому вони вдаються до абсолютно, чесно кажучи, нерозумних кроків".

Як повідомлялося, 7 вересня Богачук звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням перевірити законність отримання коштовних подарунків лідером блоку НУ-НС під час його перебування на посаді міністра внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News