ЯНУКОВИЧ ВВАЖАЄ, ЩО ПР ПЕРЕМОГЛА

Понеділок, 1 жовтня 2007, 00:31

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович має намір вже у понеділок запропонувати всім політичним силам, які подолали 3% бар’єр, провести переговори щодо створення коаліції.

Про це він заявив на прес-конференції в штабі Партії регіонів після опівночі.

Він подякував своїм виборцям, які підтримали його політичну силу і діяльність уряду.

"Головне, що народ підтвердив, що уряд проводив ефективну економічну і соціальну політику. Як наслідок, ми отримали значну підтримку народу, і це дає карт-бланш для Партії регіонів формувати новий успішний уряд", - зазначив Янукович.

"Упевнений, що ми перемогли з добрим результатом і маємо право формувати коаліцію, і вже завтра ми будемо запрошувати до переговорів наших партнерів, коли отримаємо остаточний результат підрахунку голосів", - сказав він.

За словами прем’єра, "всі партії, які подолали 3% бар’єр, мають право вступити в ці переговори".

"Вкрай необхідно всім політичним силам відкинути власні політичні амбіції і зробити той крок, який очікує Україна. Зробити так, щоб найближчим часом була сформована влада, тому що країні треба жити, вирішувати багато проблемних питань, у тому числі долати ті недоліки, які ми отримали внаслідок дострокових виборів", - переконаний Янукович.

"Треба дивитись в майбутнє", - сказав він, пояснивши, що має на увазі не вибори президента 2009 року, а майбутнє країни.

"Головне не боротьба за крісло, а боротьба за зростання економіки, рівня життя людей. Все це є пріоритетами, які ми повинні поставити як мету на найближчі роки. Під таким кутом зору ми будемо на переговорах об’єднувати прагматичних політиків, які здатні об'єднати всю країну, здатні проводити успішну внутрішню і зовнішню політику", - підкреслив прем’єр.

Після заяви Янукович відмовився відповідати на питання журналістів. Водночас одна з журналісток встигла поставити запитання, відзначивши, що прем’єр дуже похмурий, на що Янукович грубо відрізав: "Ви самі на себе в дзеркало подивіться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...