Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти почали виправдуватися довірливими виборцями

Вівторок, 2 жовтня 2007, 12:25

Соціалісти отримали на дострокових виборах нижчий результат, ніж у 2006 році, через ідеологічне реформування та участь у достроковій кампанії великої кількості бізнесів-партій.

Так вважає член Соціалістичної партії, депутат Верховної Ради V скликання Віталій Шибко, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу СПУ.

Шибко підкреслив, що Соцпартія переходить від чисто лівої ідеології до європейської ідеології соціал-демократії, "оскільки стає усе менше виборців, які вірять у принципи "радянської справедливості".

"Зрозуміло, що на перехідному етапі складно отримати високий результат", - підкреслив він.

За словами Шибко, від СПУ пішли ті симпатики, які розраховували негайно вирішити усі свої соціальні проблеми і повірили популістським гаслам Блоку Юлії Тимошенко та Блоку Литвина.

"Коли люди побачать, що бізнесмени не збираються вирішувати їхні питання, то знову звернуть увагу на ідеологічні партії", - спрогнозував Шибко.

Станом на 11:59 Центральна виборча комісія обробила 95.64% виборчих бюлетенів. Симпатії виборців на цей час оцінюються так: Партія регіонів – 34,16%, БЮТ – 30,82%, блок "НУ-НС" – 14,29%, КПУ – 5,36%, Блок Литвина – 3,97. Соціалістична партія набирає 2,94%, тобто не долає 3%-ий бар'єр.

Ліга,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування