"Нафтогаз" скаржиться на губернаторів, які тирять у нього гроші

Вівторок, 2 жовтня 2007, 13:23

НАК "Нафтогаз" звинувачує керівників місцевих органів влади та підприємств комунальної теплоенергетики в зриві початку опалювального сезону.

Про це йдеться в заяві НАК, поширеній у вівторок.

"Протизаконна та непрофесійна поведінка голів місцевих органів влади (губернаторів областей, мерів міст) та керівників підприємств комунальної теплоенергетики ставить під загрозу проведення опалювального сезону у низці регіонів", - йдеться в заяві.

НАК "Нафтогаз України" активізує співпрацю з правоохоронними органами з метою відкриття кримінальних справ за фактами розбазарювання зібраних з населення коштів за комунальні послуги, попереджають у НАК.

За даними оперативного моніторингу Компанії, населення України справно сплачує комунальні рахунки, майже стовідсотково розраховуючись за надані послуги.

"При цьому зібрані підприємствами ТКЕ кошти у низці регіонів доходять до ДК "Газ України" лише частково, таким чином, осідаючи у кишенях місцевих керівників. НАК "Нафтогаз України" постійно відстежує випадки недоплати за спожите паливо та передає зібрані відомості до правоохоронних органів. Компанія нагадує, що не забезпечуючи своєчасну та у повному розмірі оплату за природний газ, місцеві керівники брутально порушують закон", - йдеться в заяві.

Найбільш "злісними порушниками встановленої законодавством дисципліни", наголошують у "Нафтогазі" є керівники місцевої влади та ТКЕ Дніпропетровщини, Закарпаття, Кіровоградщини, Луганщини, Харківщини та Херсонщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування