Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ просить Луценка і Литвина не сприяти "дерибану" Черновецького

Вівторок, 2 жовтня 2007, 14:50

Заступник лідера БЮТ Микола Томенко заявляє про намір блоку оскаржити у суді земельні рішення, що були ухвалені депутатами Київради у понеділок.

Прес-служба Томенка повідомляє, що він звернувся до лідера "Нашої України – Народної самооборони" Юрія Луценка та Володимира Литвина з проханням не забувати вже з першого дня після виборів про свої передвиборчі обіцянки.

При цьому представник БЮТ нагадав, що перший "не обіцяв, а "гарантував" нову чесну владу в Києві", а другий "клявся" зупинити земельний "беспредел".

Томенко закликає політиків зупинити "антикиївську діяльність фракцій "Наша Україна" та блоку Литвина у Київраді, які у понеділок у складі більшості Леоніда Черновецького проголосували за виділення більше 400 земельних ділянок".

Представник БЮТ нагадує, що ділянки були виділені "без необхідної супровідної інформації - навіть про розмір, місцезнаходження ділянок та назв організацій, яким вони надаються".

"Наприклад, одним голосуванням депутати виділили 286 ділянок у Деснянському районі, 285 проектів яких відсутні", - відзначив він.

Томенко повідомив, що БЮТ обов'язково буде оскаржувати прийняті на сесії Київради у понеділок земельні рішення.

Крім того він запропонував лідерам "НУ-НС" та блоку Литвина дотриматись своїх передвиборчих обіцянок та "не сприяти дерибану столичної землі і власності нинішньою київською владою".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування