Путін очолив список "Єдиної Росії"

Вівторок, 2 жовтня 2007, 18:47

З'їзд "Єдиної Росії" затвердив федеральний список партії на виборах у Держдуму, який очолив президент Росії Володимир Путін.

Федеральний і регіональний списки були затверджені делегатами з'їзду шляхом таємного голосування, повідомляє Газета.ру.

Як повідомлялося раніше, партія відмовилася від висування "трійки" кандидатів, а президент Росії одноосібно очолив список єдиноросів на виборах у Держдуму 2 грудня.

Спікер Держдуми Борис Гризлов очолює список єдиноросів по Санкт-Петербургу, другим номером йде губернатор міста Валентина Матвієнко. Як і очікувалося, глава МНС Сергій Шойгу, очолив регіональний список ЄР по Ставропіллю.

Мер Москви Юрій Лужков, віце-прем'єр Олександр Жуков і режисер Станіслав Говорухін очолять московський регіональний список "Єдиної Росії" на виборах у Держдуму.

Як відзначається в іншому матеріалі видання, згідно з даними соцдослідження "ВЦИОМ",
55% респондентів підтримали б на виборах до Держдуми "Партію Путина".

"Зауважимо, що в опитуванні враховувалася думка тих, хто не має наміру йти на вибори, а отже, результат партії Путіна насправді ще вище. "Партія Путіна" при такому результаті одержала б у парламенті більш 80% мандатів, що складає настільки бажану "Єдиною Росією" конституційну більшість і навіть більше", - йдеться в статті видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування