БЮТ тягне Регіони та їх "збанкрутілого сателіта" до відповіді за екстремізм

Середа, 3 жовтня 2007, 11:35

БЮТ вимагає від правоохоронних органів взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію для унеможливлення здійснення провокацій та маніпуляцій.

"Партія регіонів та її збанкрутілий політичний сателіт Соцпартія Мороза не змогли шляхом фальсифікації кардинально змінити результати виборів", - йдеться у заяві блоку.

"Зрозумівши незворотність народного присуду щодо політичних зрадників, (вони) перейшли до провокацій та екстремістських дій", - додає БЮТ.

За твердженням блоку, в ніч з вівторка на середу "було зумисне здійснено підпал приміщення комісії територіального виборчого округу №91 у Київській області".

"На Сході України зафіксовані численні випадки побиття міжнародних спостерігачів, недопущення їх до контролю за підрахунком голосів, приховування об'єктивної інформації, блокування надходження даних до ЦВК", - додається в заяві.

"Підбурювана своїми старшими соратниками з "клану Януковича" Соціалістична партія з метою ревізії народного волевиявлення стала на шлях відвертого екстремізму", - заявляє БЮТ.

БЮТ вимагає від СБУ та МВС взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію і заблокувати "всі можливі шляхи для здійснення провокацій та незаконних маніпуляцій".

"Ми вимагаємо від Генпрокуратури притягнути до кримінальної відповідальності злочинців, відповідальних за фальсифікацію вибору народу", - додає блок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування