У Литвина ще сумніваються, але вже готові

Середа, 3 жовтня 2007, 16:25

Кандидат у депутати від Блоку Литвина Олег Зарубінський сумнівається в можливості створення коаліції в складі Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко, блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Блоку Литвина, але відзначає, що його політична сила готова до проведення консультацій.

Про це він сказав у середу в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна", коментуючи заяву президента Віктора Ющенка, у якій він закликав партії-переможці на позачергових парламентських виборах почати попередні переговори зі створення коаліції й уряду.

"Чесно кажучи, у тому складі, який ви назвали (Партія регіонів, БЮТ, НУ-НС, Блок Литвина), це досить сумнівно", - сказав Зарубінський.

"У будь-якому разі, і перед виборами, і після виборів і "Наша Україна - Народна самооборона", і БЮТ категорично заявляли, що коаліція саме з Партією регіонів неможлива. Я прекрасно розумію, що одна справа - їхні обіцянки, а інша справа - конкретна політика, але все-таки той формат, який ви назвали, є досить сумнівним", - додав він.

Представник Блоку Литвина вважає, що питання про проведення консультацій є коректним, оскільки всі суб'єкти парламенту 6-го скликання повинні співпрацювати.

"Інша справа, що співпраця має здійснюватися в різному форматі: для одних - у союзницькому форматі, для інших - спільне голосування по законопроектах, які цікавлять людей, насамперед, соціально-економічного характеру. Я думаю, що це нормальна ситуація, коли усі будуть брати участь у консультаційному процесі", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування