Кінцеві результати виборів гальмує Сімферополь

Четвер, 4 жовтня 2007, 13:47

Центральна виборча комісія не може одержати дані про голосування з 21 виборчої дільниці на території округу №1 у Криму через проведення повторного підрахунку голосів на деяких дільницях.

Про це заявила заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна, повідомляє УНІАН.

"У територіальному виборчому окрузі №1 в Криму дійсно проводиться повторний підрахунок голосів, тому відомості не поступають", - сказала вона.

Заступник голови ЦВК нагадала, що відповідно до закону, повторний підрахунок голосів проводиться у разі неможливості встановлення реальних результатів голосування без повторного підрахунку або у разі наявності в протоколах друкарських помилок.

Усенко-Чорна уточнила, що 0,07% протоколів, що залишилися, це відомості з 21 виборчої дільниці.

"Це не така велика кількість протоколів, тому відразу після надходження протоколу окружної виборчої комісії буде завершено процес підбиття підсумків голосування", - припустила вона.

Раніше повідомлялося, що до ЦВК електронною системою не надходили відомості про голосування з 22-х дільниць територіального виборчого округу №1, що в Сімферополі.

За інформацією прес-служби ЦВК, в територіальному виборчому окрузі №1 (Сімферополь) створено 159 виборчих дільниць.

Станом на 11.15 4 жовтня до ЦВК надійшли протоколи про голосування з дев'яти окружних виборчих комісій і з однієї ОВК протокол відправлено на уточнення.

У прес-службі також повідомили, що у четвер ЦВК планує розглянути 80 протоколів окружних виборчих комісій з урахуванням повторної подачі.

2 жовтня ЦВК прийняла до розгляду протоколи з 19 ОВК, а 3 жовтня – із 75 ОВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування