Регіони оголосили про початок консультацій з "НУ-НС". У НУНС називають це блефом

Четвер, 4 жовтня 2007, 14:20

Партія регіонів і блок "Наша Україна – Народна самооборона" почнуть переговори про формування парламентської більшості в четвер о 16.00.

Про це в четвер повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, о 16.00 у Верховній Раді почнуться переговори між Партією регіонів і блоком "НУ-НС" про формування парламентської коаліції.

Сторону Партії регіонів представляють Раїса Богатирьова і Борис Колесніков. Хто з членів НУНС братиме участь у переговорах, не повідомляється.

Водночас член блоку “Наша Україна - Народна самооборона” Тарас Стецьків спростовує заяви представників Партії регіонів щодо ведення переговорів між цими двома політичними силами про створення широкої коаліції.

“Ці заяви не відповідають дійсності”, - сказав Стецьків у четвер, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що на сьогоднішній день “Наша Україна – Народна самооборона” ні про яку широку коаліцію не має наміру вести переговори з Партією регіонів.

“Такі заяви є пробою блефувати і посіяти сумнів у виборців”, - сказав він.

Стецьків наголосив, що НУ-НС виконуватиме свої зобов’язання і створюватиме коаліцію виключно з БЮТ.

За його словами, цієї ж позиції дотримується і лідер блоку НУ-НС Юрій Луценко, який сьогодні зустрічався з президентом Віктором Ющенком.

При цьому він зазначив, що переговори з Партію регіонів можуть бути проведені, але винятково щодо питання їх діяльності в статусі парламентської опозиції.

“Ці переговори можуть бути, але точно не сьогодні”, - сказав Стецьків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування