Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович почав переконувати Захід, що саме він створить коаліцію

Четвер, 4 жовтня 2007, 15:21

Прем'єр-міністр Віктор Янукович виступає за створення широкої коаліції на базі партії регіонів, яка дозволить стабілізувати ситуацію в країні.

Про це він заявив під час зустрічі з послом США в Україні Вільямом Тейлором, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Нам потрібно якомога швидше сформувати парламентську коаліцію і уряд. Це найголовніше завдання, цього очікує суспільство", - зазначив прем’єр-міністр.

"Нічого несподіваного не відбулося. Як ми і очікували, знаючи настрої людей, Партія Регіонів перемогла", - сказав Янукович, коментуючи результати парламентських виборів.

"Це означає, що партія переможець, згідно з демократичними принципами, має право на формування коаліції", - наголосив він.

"Сьогодні ми розпочали консультації з партіями-переможцями, зокрема, створили робочу групу і надали свої пропозиції. Ми пропонуємо широку коаліцію, яка б дала можливість стабілізувати ситуацію, а не ділити країну навпіл", - зазначив Янукович.

Він висловив упевненість, що у депутатів нового складу Верховної Ради є можливість створити таку коаліцію.

Вільям Тейлор привітав народ України і Партію Регіонів із добре проведеними виборами.

"Виборча кампанія була чесною і нині час формувати коаліцію. Потрібно, щоб голос народу було трансформовано у владу, яка приведе Україну до процвітання", - зазначив посол США.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...