Луценко відхрестився від Януковича і переказав слова Ющенка

Четвер, 4 жовтня 2007, 15:48

Лідер "Нашої України- Народної самооборони" Юрій Луценко принципово виступає за створення демократичної коаліції з БЮТ.

"Група "Народна самооборона" висловила принципову і незмінну позицію за сторення у новій Верховній Раді демократичної більшості, на основі єднання з БЮТ. Тільки така коаліція буде відповідати волевиявленню українського народу. Вона буде базуватися на програмних засадах і принципах цих двох блоків, відданості національним інтересам, демократичним цінностям і європейській перспективі", - зазначив Луценко.

Він повідомив, що група НС уповноважила його на ведення переговорів з БЮТ в складі групи на чолі з В'ячеславом Кириленком. Також ймовірно до цієї групи увійде Борис Тарасюк.

Реклама:

Луценко також запропронував блоку Литвина долучитися до переговорів про створення коаліції у форматі трьох блоків.

"Сьогодні ми провели консультації з главою держави, і він підкреслив свою відданість ідеї створення демократичної більшості в парламенті, акцентувавши на необхідності досягнення порозуміння з майбутньою парламентською опозицією, яка, імовірно, буде складатися з Партії регіонів", - запевнив він.

Крім того, Луценко повідомив, що Кириленко найближчим часом має домовитися про місце переговорів з БЮТ щодо створення коаліції, які, імовірно, розпочнуться у п'ятницю.

ВІДЕО ДНЯ

Розмови про створення коаліції з Партією регіонів Луценко назвав "провокацією".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News