Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" зізнався, що він у Донецьку, мов риба - мовчить

Четвер, 4 жовтня 2007, 18:46

Головними недоліками передвиборної роботи блоку "Наша Україна – Народна самооборона" у Донбасі стало те, що блок у регіоні "фактично не був присутній", а також те, що представники блоку "не говорили з донеччанами".

Про це заявив голова штабу виборчого блоку "НУ-НС" у Донецькій області Зіновій Шкутяк на прес-конференції в Донецьку, повідомляє "Остров".

"Ми тут фактично не були присутні. Нашу позицію фактично ніхто не знає. Сьогодні фактично політична думка на Донеччині цілком монополізована Партією регіонів", - сказав Шкутяк.

"І навіть ті партії, що є – Комуністична, Соціалістична, Прогресивних соціалістів – це сателіти Партії регіонів. І ця монополізація політичної думки робить донеччанам серйозну ведмежу послугу", - додав він.

Шкутяк також відзначив, що "гасло цієї монопольної політичної думки – "Розділити і панувати!".

"Тому що вони прекрасно розуміють, що коли тут наступить плюралізм думок, коли люди будуть мати чесну інформацію, їхня політична сила втратить цей монополізм", - підкреслив представник "НУ-НС".

Він також додав, що низький відсоток голосів, поданий в області за блок "НУ-НС", свідчить про те, що "ми не говоримо тут з донеччанами".

"Інформація, яку донеччани мають, вона дуже часто неправильна, не відповідає дійсності", - відзначив Шкутяк.

"Результат виборів у Донецькій області підтвердив, що ми повинні працювати тут постійно, а не тільки перед виборами. Ми будемо більше доносити свою думку тут, і намагатися, щоб люди її зрозуміли", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування